Disclaimer

Algemeen

Alle prijzen op deze site zijn in EURO, inclusief BTW, exclusief verzendkosten en eventuele transactiekosten, tenzij anders is aangegeven. De informatie die op deze site wordt geboden is onder voorbehoud, hierbij inbegrepen de prijzen en specificaties van producten. Alternate is niet aansprakelijk indien er sprake is van kennelijke (type) fouten. Al de genoemde handelsmerken zijn eigendom van de desbetreffende fabrikant. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Op al onze offertes en overeenkomsten zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing.

Aanbiedingen en dagprijzen

Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt, tenzij anders vermeld.

Voorraadindicatie

De voorraadindicatie geeft de voorraad uit ons magazijn weer op een specifiek moment. Omdat er constant producten worden verkocht, wijzigt deze voorraad continu. Daarom wordt de voorraadindicatie op de website meerdere keren per uur ververst.

Privacy

Lees hiervoor onze privacyverklaring.

Hyperlinks

Bepaalde verwijzingen op deze site kunnen voeren naar sites die door derden worden aangeboden en bijgehouden waarover Q-Muscle geen controle heeft.