Verzenden en bezorgen

Wanneer je een bestelling plaatst, zorgen wij ervoor dat je deze binnen 2 tot 3 werkdagen in huis hebt. Wij verzenden met PostNL of DHL. Je ontvangt van ons vervolgens een Track & Trace code waarmee je je pakket kan volgen. 

Voor bestellingen tot €75,- euro en 10 kilo vragen wij €4,50 euro verzendkosten (voor verzending naar België, rekenen wij €7,50 euro verzendkosten). Wanneer je pakket meer dan 10 kilo is, rekenen we € 5,95 verzendkosten. Bestel je voor meer dan €75,- euro, dan is de te allen tijden verzending gratis. 

Mogelijkheden na verzending?
Zodra het pakket is overgedragen aan de bezorgdienst heeft Q-Muscle geen controle meer over het pakket. PostNL, DHL of DPD is vanaf dat moment verantwoordelijk voor jouw pakket. We kunnen dus geen verzendmoment aanpassen of de bezorgdag uitstellen e.d. Tijdens het bestellen kan je zelf aangeven welke dag het beste voor jou uitkomt. Wij hebben ook geen invloed op de snelheid van bezorgen. 

Niet thuis?
Wanneer je op het moment van bezorging niet thuis bent, wordt je pakket afgeleverd bij een afhaalpunt bij jou in de buurt of bij de buren. De bezorger zal dan een briefje achterlaten in je brievenbus waarop staat bij welk afhaalpunt of bij welke buren je je bestelling op kunt halen. Deze informatie is ook vermeld in de omgeving van de Track & Trace. Mocht het pakket naar een afhaalpunt zijn gegaan, dien je je ID of paspoort mee te nemen om je te legitimeren.